Kees Catsman

Kees Catsman

De heer K.M. (Kees) Catsman is algemeen bestuurslid in onze Stichting. Geboren in Oostburg en na enige omzwervingen tegenwoordig woonachtig in Zeeuws-Vlaanderen.

Na Sociaal Cultureel Werk gestudeerd te rhebben aan de Sociale Academie heeft Kees Catsman ruime ervaring opgedaan in diverse functies in het welzijswerk en bij de overheid. Later is hij het bedrijf "Eigen Richting" gestart. Middels dit bedrijf verzorgde hij arbeidstraining en dagbesteding voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Na zijn pensioen is hij gevraagd om te onderzoeken of het op dat moment noodlijdende Vrouweputje te redden was. Omdat dit plekje hem aan het hart gaat heeft Kees Catsman besloten zich daar samen met anderen voor in te zetten. Momenteel vervult hij de rol van voorzitter bij de Stichting Vrouweputje Goes, die het Vrouweputje beheert. Recent is hij ook toegetreden tot het bestuur van onze Stichting.

Kees Catsman zegt daarover: "Het Vrouweputje is een bezinningsplek waar mensen uit alle gezindten en opvattingen welkom zijn, om te mediteren, te bidden, elkaar te ontmoeten en gezamen lijke activiteiten te ontwikkelen passend bij de oorsprong van dit bijzondere plekje.

Door de verbinding die we als bestuur van het Vrouweputje met onze omgeving willen leggen is er ook een lijntje ontstaan met de Stichting en heeft dit ook tot een bestuurlijke uitwisseling geleid. Binnen de Stichting vind ik het belangrijk om middels activiteiten een relatie te leggen met de bewoners van het gebied van de heerlijkheid".

Kees Catsman
Kees Catsman