Vacature social media

Vrijwilligerswerk


Wil je meehelpen aan het vergroten van de bekendheid van uniek Bevelands erfgoed? En ben je goed met social media? Lees dan verder! We zijn op zoek naar een of meerdere vrijwilligers die ons willen helpen met social media.

De heerlijkheid Sinoutskerke en Baarsdorp is momenteel actief op Facebook en op Instagram. Op dit moment gaat veel tijd zitten in onze social media activiteiten, terwijl de heerlijkheid ook op andere vlakken onze aandacht vraagt.

Vrijwilligerswerk in Sinoutskerke en Baarsdorp

Social media


Social media vormen een essentieel onderdeel van de strategie van de heerlijkheid om een actieve rol te spelen in Zuid-Beveland en daarbuiten. Hoe die rol precies ingevuld zal worden is momenteel onderwerp van gesprek in onze recent gevormde Denktank. De conclusies van de Denktank zullen op termijn ook vermoedelijk van invloed zijn op de wijze waarop de heerlijkheid zich ook op social media positioneert.

Op social media blijkt het bereiken van een publiek dat jonger dan 25 jaar een uitdaging. Voor de toekomst van ons erfgoed is het van groot belang dat we er op termijn in slagen om ook jongeren aan ons te binden.


Doe je mee?


Als je ons wil ondersteunen bij social media zijn je gedachtes daarover uiteraard zeer welkom. Los daarvan bieden we je veel vrijheid om eigen ideeën en initiatieven te ontplooien.

Lijkt het je leuk om samen met ons op een moderne manier te werken aan 800 jaar oud erfgoed? Neem dan contact met ons op via .

 

Heerlijkheid Sinoutskerke en Baarsdorp
heerlijkheid Sinoutskerke en Baarsdorp
Toekomst voor historie

U doneert aan : Heerlijkheid Sinoutskerke en Baarsdorp

Hoe veel wilt u doneren?
€10 €20 €30
Wilt u vaste donateur worden? Ik wil doneren
Hoe vaak wilt u de donatie laten plaats vinden? (inclusief deze donatie) *
Naam *
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer
Adres
Eventuele opmerkingen
paypalstripe
Laden...